SaTaY wiLLy

Assalamualaikum…

Masih lagi tercari-cari nak makan ape?Rase lapar di malam hari?Apakata try makan satay.Lame dah cik Rossa tak makan satay.Rase teringin pulak.Mase duk kat vista dolu2,adelah sorang kwn cik Rossa ni yg duk bawak satay tiap malam.Die ni pun species peminat satay yg masih belum pupus lagi.Hahaha…sekarang ni satu rmh ngan i oll’s cume tak sebantal je.Tapi selepas makan satay yg she olls bwk tu,terkujal-kujal i oll’s kat situ sebabnye rase sedap yg tk terkate nak diungkapkan.Apakah?Name satay kegemaran we olls tu ialah satay Willy…mcm citer free willy pulok.Meleleh memang tk hengat time tu ditmbah lagi struktur size xxxl satay tu menambahkan lagi kebesaran xl mak jenab time tu.Apekate kite terjah satay tu.

Image

Image

Nilah die kedai satay willy…Terletak kat Ramal Food Junction,Sungai Ramal Kajang Selangor.

Image

Boleh take away and dine in.

Image

Boleh pilih ayam,daging or kambing.ayam?hehehe…feveret sangat…

Image

Nilah ropenye satay willy.mmm…dap..dap..dap…

Image

Boleh relax2 sambil makan2 kat sini.Waktu malam selalunye ramai sbb time ni diorg baru balik kerja.Sampai beratur nak ambil tempahan.Harap bersabar menunggunye…

Image

Peta ni klu kengkawan nak pergi kat sini.

Image

Ouch…bilalah nak pergi lagi…Rindunye nak makan satay…..so,klu i oll’s pergi sini akan ku tapau sebanyak mungkin.hehehe…Kengkawan bolehla cuba satay ni..memang terbaik….dari ladang.Kalau u oll’s ingat,kedai ni dah masuk dalam jalan-jalan cari makan kat tv3 minggu lepas klu tk silap.Menjejes mak jenab sambil terdampar kedambaan gitu…