SaTaY wiLLy

Assalamualaikum…

Masih lagi tercari-cari nak makan ape?Rase lapar di malam hari?Apakata try makan satay.Lame dah cik Rossa tak makan satay.Rase teringin pulak.Mase duk kat vista dolu2,adelah sorang kwn cik Rossa ni yg duk bawak satay tiap malam.Die ni pun species peminat satay yg masih belum pupus lagi.Hahaha…sekarang ni satu rmh ngan i oll’s cume tak sebantal je.Tapi selepas makan satay yg she olls bwk tu,terkujal-kujal i oll’s kat situ sebabnye rase sedap yg tk terkate nak diungkapkan.Apakah?Name satay kegemaran we olls tu ialah satay Willy…mcm citer free willy pulok.Meleleh memang tk hengat time tu ditmbah lagi struktur size xxxl satay tu menambahkan lagi kebesaran xl mak jenab time tu.Apekate kite terjah satay tu.

Image

Image

Nilah die kedai satay willy…Terletak kat Ramal Food Junction,Sungai Ramal Kajang Selangor.

Image

Boleh take away and dine in.

Image

Boleh pilih ayam,daging or kambing.ayam?hehehe…feveret sangat…

Image

Nilah ropenye satay willy.mmm…dap..dap..dap…

Image

Boleh relax2 sambil makan2 kat sini.Waktu malam selalunye ramai sbb time ni diorg baru balik kerja.Sampai beratur nak ambil tempahan.Harap bersabar menunggunye…

Image

Peta ni klu kengkawan nak pergi kat sini.

Image

Ouch…bilalah nak pergi lagi…Rindunye nak makan satay…..so,klu i oll’s pergi sini akan ku tapau sebanyak mungkin.hehehe…Kengkawan bolehla cuba satay ni..memang terbaik….dari ladang.Kalau u oll’s ingat,kedai ni dah masuk dalam jalan-jalan cari makan kat tv3 minggu lepas klu tk silap.Menjejes mak jenab sambil terdampar kedambaan gitu…

Advertisements

6 thoughts on “SaTaY wiLLy

  1. alamakkkkkk iols tompang terkujal-kujal sekali gamaknyer…bagus bangat…namanyer cukup fofuler, ini juga merupakan salah satu dari contoh2 penerimaan positif bagi insan2 bersize extraaaaalarge! larikkkkk….hello karbo!

    • Grab mak jgn tak grab…Suke benor lelemok ni sbb tiap2 malam dapt satay willy…Once in a while will take a karbo but still must burn the lelemok.Lelemok..go away…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s