Wordless Wednesday kah?

Em…boringnye kalau hari2 wordless kan..he2…camane yek nak kasi gelak ni?meh ,nak tgk tak pantun lawak.Lawak ke?Suke hati der la..janji gelak cikit-cikit pun dah ok.:)

1. “Kenapa lelaki perlu beristeri tiga… .”
Jawapannya kerana :
kerana kalau kawin satu isONE
kalau kawin dua isTWO
kalau kawin tiga barulah isTERI… ..

2. SENYUM pada orang tua tanda sayang.
SENYUM pada kanak-kanak tanda kasih.
SENYUM pada kekasih tanda cinta.
SENYUM depan telefon tanda gila,
masih SENYUM lagi… memang sah GILA!

3. ” Manusia jatuh CinTa??Tak heran… ”
Kuda makan RuMpuT?? Tak aneh…
MONYET pandai picit TETIKUS?? HEBAT!!!! ( MOUSE )
MASIH PICIT??
LUAR BIASA!!!!

4. “Cinta..ibarat kentut… ”
makin dipendam makin gelisah…
bila di lepaskan … … .
ahhhhhhh lega rasanya… … .

5.Aku terpaku dek renungan matamu,
hatiku tertanya-tanya, BENARKAH ini?
nafas ku tertahan, kau tunduk SEGAN..
lalu ku bertanya, “kau..kentutkan?”

6. “… bila hidupmu dlm kegelapan, ”
maka berdoalah; dan apabila selesai berdoa, jika kegelapan masih mengelilingimu maka bayarlah bil letrik yang tertunggak tu!!

Oopss…pantun ini hanya sekadar lawak,tidak ade kene mengena kepada yg masih hidup atau yg telah tiada.heheh..

Sumber dari : Gempak.org

Advertisements

4 thoughts on “Wordless Wednesday kah?

  1. hikhikhik…wordless yang tak less kowt?more lagi ader…mak pun sendu tak dang nak menggodek lagi benang press mak tuh! kesejukkan gamaknyer kita ini hari kan? tangkap layan pulak lagu leleh uols yg psg tadi, mak terjelepoq manja dibuatnyer..runtun mutiara mak..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s