Makan Angin

Salam dan selamat pagi…

Segmen Travelog ini dicipta untuk kengkawan yg boring2 kat rumah dan nak release tension dari mengadap pc kat opis ni.Cik Rossa nak bawak jalan2 ke Negeri Melaka.Ok,jom jalan-jalan…

Image

Melaka River

Image

 A’Famosa Resort

Image

 Melaka Taming Sari

Image

 Melaka Wonderland

Image

Jonker Street

Image

 Hard Rock Cafe Melaka

Image

Tan Beng Swee Clock Tower

Ok,sampai di sini segmen Travelog kali ini.Banyak lagi tempat2 menarik yang akan cik Rossa terjah akan datang.Yang pasti tempat ini menjadi kunjungan para pelancong dari dalam dan luar negara.Jom cuti-cuti Malaysia…

Advertisements

2 thoughts on “Makan Angin

  1. travelog? pang sebijik kat peha gebu mak! dah lama mak tak naik tube dn slide kat dlm ayor tuh, hagak2 muat lagik ke menampung karbo mak tuh?kih3..mekasih darling rossa for sharing this..dpt mak cuci mata dan jiwa..apakahhhh?

    • Kihkihkih…travelog ala-ala org bujang gitu.He2…rasenye we oll’s boleh dah naik pelampung tu sbb karbo kite akan terdampar keriangan di atas air tu.Maklumle dah lame tk main air gamaknye and op cause we are getting loose weight by this month actually.cayuk mak…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s